رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: این طرح ابتدا بهصورت آزمایشی در یکی از نواحی آموزش و پرورش اجرا شد و پس از بررسیها الان به صورت استانی در حال اجراست.
علی حمیدی افزود: شناسایی مراکز آموزشی غیرمجاز، ساماندهی مراکز آموزشی برای در اختیار داشتن مجوزها و بررسی فعالیتهای کمی و کیفی آموزشگاههای استان از اهداف برگزاری این طرح است.
وی در خصوص فرآیند اجرای طرح غربالگری مراکز آموزشی غیردولتی گفت: مدیران آموزشگاهها موظف هستند در ابتدا فرم الکترونیکی خودارزیابی در سامانه erp را تا پنجم اردیبهشت تکمیل کنند.
حمیدی اضافه کرد: صحت سنجی خودارزیابی با مراجعه حضوری مؤسسان و مدیران مراکز آموزشی به ادارات نواحی و مناطق از ۵ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد خواهد بود.
رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: مدیران آموزشگاههایی که در فرایند صحت سنجی شرکت نکنند، در فرایند تعیین شهریه قرار نمیگیرند و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.
هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی غیردولتی در استان اصفهان فعال است که ۲۶ درصد از فضای فیزیکی مدارس این استان را به خود اختصاص داده اند.
در این مدارس ۱۵۳ هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند که ۱۶ و نیم درصد از دانش آموزان کل استان اند.